Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Ευσέβιο.



Τον πρόεδρο της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιο Αβραμίδη τα μέλη μας και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Γεώργιο Σακερλή δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 19-4-2013 στο γραφείο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟΣ.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΕΥΣΕΒΙΟΣ, ο πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης και πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Γεώργιο Σακερλή με τα μέλη τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα της επικαιρότητας καθώς και ζητήματα Αστυνομικής φύσεως και να θυμηθούν παλαιότερες εποχές και στιγμές κατά την διάρκεια της υπηρεσίας των.
Κατά την συνάντηση ο πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης παρέδωσε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟ το βιβλίο της Τ.Δ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο " Πάμε Πανεπιστήμιο " το οποίο αποτελεί σπουδαίο οδηγό σπουδών για παιδιά της Β' και Γ' Λυκείου ώστε να διατεθεί στους ιερείς και όχι μόνο που έχουν παιδιά στης παραπάνω τάξης του Λυκείου.

Ακόμα ο πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης παρέδωσε και το περιοδικό της νέας έκδοσης  "ΔΥΝΑΜΗ" της Τ.Δ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟ, το οποίο και ξεφύλλισε αμέσως και βλέποντας την άριστη θεματολογία για όλες της τοπικές διοικήσεις της ΙΡΑ έδωσε συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με την έκδοση του περιοδικού καθώς και στον δραστήριο πρόεδρο της Τ.Δ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. Ηλία Βασιλάκη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Η συνάντηση που κράτησε 60 και πλέον, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ήταν κατ΄ ιδίαν, στο προσωπικό γραφείο του Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιου και δόθηκε νέα σύντομη συνάντηση κατά την περίοδο τον εορτών του Αγίου Πάσχα.